GarageTV en FullADSL

Beleid, integratie, software, toepassingen,...

Moderator: chris.vanmello

patrick.keysabyl
gebruiker
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 Okt 2004 17:30

GarageTV en FullADSL

Berichtdoor patrick.keysabyl » 15 Nov 2007 20:20

Ik post regelmatig screencasts voor mijn leerlingen en leerkrachten op http://www.garagetv.be De meeste screencasts kan je bekijken op mijn blog van http://www.site4school.net Sedert vorige week kan ik thuis waar ik aangesloten ben bij FullADSL deze screencasts niet meer bekijken, noch op mijn desktop, noch op mijn laptop. Op school waar ik met Telenet werk, zie ik de filmpjes wel op mijn laptop. Bij mijn buurman die ook aangesloten is bij FullADSL, kan je de screencasts ook niet bekijken. Zijn er nog leerkrachten die mijn screencasts niet kunnen bekijken die aangesloten zijn bij FullADSL? Ik heb al verschillende mails gestuurd naar FullADSL en GarageTV, maar nog geen enkele reactie ontvangen.
Ik weet het, bij Youtube kan je ook video's insturen, maar daar heb je een beperking tot 10 minuten, die je bij GarageTV niet hebt. Google Video's toont mijn screencasts niet die ik upload.

Een voorbeeld kan je eventueel zien op http://www.site4school.net/?q=blogger-blogspot maar ik zie niets.

UPDATE:

Ik zat deze middag een half uur zonder internet. Mijn Skype werkte wel, maar die heeft geen DNS-server nodig. Na een half uur (en lichte paniek) had ik terug internet en GarageTV is terug te zien. Ik vermoed dat men bij FullADSL de DNS-server opnieuw ingesteld heeft, zodat het probleem is opgelost.

davy.mortier
gebruiker
Berichten: 743
Lid geworden op: 22 Sep 2004 18:55

Re: GarageTV en FullADSL

Berichtdoor davy.mortier » 25 Mar 2008 11:49

Vreemd voorval. Gelukkig is dit opgelost. Dit onderwerp wordt dus afgesloten.

:wink: Davy


Terug naar

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast