[Allen] Masterclass creatief met duct tape

muzische, Frans, bewegingsopvoeding, godsdienst/zedenleer ...

Moderator: wendie.delanghe

Juliette.roels
gebruiker
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 Feb 2015 12:10

[Allen] Masterclass creatief met duct tape

Berichtdoor Juliette.roels » 03 Feb 2015 17:18

Op zes maart geven wij een workshop “Creatief met duct tape” te Gent, gratis voor leerkrachten. Deze workshop toont leerkrachten hoe ze leuke en vooral originele knutselwerkjes kunnen maken met hun leerlingen. Er worden eerst een aantal basistechnieken aangeleerd, waarna enkele knutselwerkjes gemaakt worden uit duct tape. Een ideaal geschenkje voor moeder- of vaderdag! Wat dacht u bijvoorbeeld van een boeketje bloemen dat nooit zal verwelken? Een bijpassend kaartje met een verborgen boodschap erop dankzij onze unieke kleurveranderende tape? Het kan allemaal!

Deze masterclass is gratis voor leerkrachten en organisatoren van creatieve workshops. Al het materiaal wordt voorzien, u hoeft zelf niets mee te brengen. Wij trakteren u graag op een hapje of een drankje, het wordt een gezellige avond!

Na afloop is het mogelijk duct tape en ander knutselmateriaal voor de klas aan te kopen aan de meest voordelige prijzen. Benieuwd wat we allemaal in aanbieding hebben? Neem alvast een kijkje op www.creatape.com.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@creatape.com met vermelding van naam en de school/workshop waar u voor werkt. Plaatsen zijn beperkt!

Creatief met duct tape – MASTERCLASS----- 6 maart 2015 – 20u
Sint-Pietersnieuwstraat 41-45, 9000 Gent; Technicium - zaal Gobbelyn

Hopelijk tot dan!

Terug naar

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast