last-minute hulp bij het realiseren van je muzische eindtermen

muzische, Frans, bewegingsopvoeding, godsdienst/zedenleer ...

Moderator: wendie.delanghe

Crefi.vzw
gebruiker
Berichten: 2
Lid geworden op: 22 Mei 2014 09:13

last-minute hulp bij het realiseren van je muzische eindterm

Berichtdoor Crefi.vzw » 22 Mei 2014 09:20

Crefi vzw is een Vlaamse jeugddienst en straalt een en al muzisch werken uit. We zijn gek van expressie & creativiteit en dat mag een klas ontdekken! We komen op bezoek en spelen een hele dag met de klas. Euh… spelen? Ja, muzisch spelen! Op 24 juni komt Sien (samen met enkele van onze ervaren docenten) langs en bezorgt de klas leuke activiteiten. De vier expressievormen komen aan bod: beeld, drama, beweging en muziek, mét een link naar het leerplan muzische vorming. Als leerkracht krijg je nadien de activiteiten op papier en wordt elk muzisch onderdeel gelinkt aan het leerplan. Zo zie jij aan welke doelen de klas die dag heeft gewerkt. Benieuwd wat dat zal worden? Twijfel dan niet en doe mee aan de wedstrijd!

Hoe meedoen?
Stuur vóór donderdag 12 juni een leuke foto van je klas naar info@crefi.be. Elke klas van het eerste tot en met het zesde leerjaar kan een foto inzenden. Deze foto’s zullen allemaal op de Facebookpagina van Crefi vzw komen te staan. Motiveer jullie achterban om op jullie klas te stemmen (via de ‘vind-ik-leuk knop’) en de foto met de meeste stemmen op 12 juni 23:59 mag ons 12 dagen later verwachten voor een dag vol creativiteit.
Vergeet in je mail ook niet te antwoorden op onze schiftingsvraag (voor mocht er een gelijk aantal stemmen zijn): hoeveel kinderen zijn er vóór 12 juni in totaal reeds ingeschreven voor een Crefi zomerkamp of speelweek deze zomer?

Wij kijken al uit naar jullie foto’s en… tot 24 juni?!
Kijk ook op http://www.crefi.be/blog/2014/05/win-ee ... -crefi-vzw voor de uitleg rond deze wedstrijd.

joke.debruijn
gebruiker
Berichten: 2596
Lid geworden op: 01 Dec 2009 20:25

Re: last-minute hulp bij het realiseren van je muzische eind

Berichtdoor joke.debruijn » 12 Jun 2014 12:37

Wat een leuk initiatief! Niet veel reacties zo te zien, maar wel een paar hele leuke. Maar waarom wordt er zo weinig gereageerd op die foto's?
Vandaag de laatste dag toch?

Crefi.vzw
gebruiker
Berichten: 2
Lid geworden op: 22 Mei 2014 09:13

Re: last-minute hulp bij het realiseren van je muzische eind

Berichtdoor Crefi.vzw » 13 Jun 2014 07:44

dag Joke,

bedankt voor je leuke reactie. in totaal hebben er twintig klassen meegedaan aan de wedstrijd. dat lijkt niet heel erg veel, maar de klassen die meededen zijn er wel voor gegaan! wij zijn blij met het resultaat, en over een kwartiertje zal de winnaar gekend zijn. Die klas zal alvast geen gebrek hebben aan leuke muzische activiteiten!

Crefi

joke.debruijn
gebruiker
Berichten: 2596
Lid geworden op: 01 Dec 2009 20:25

Re: last-minute hulp bij het realiseren van je muzische eind

Berichtdoor joke.debruijn » 13 Jun 2014 08:51

Succes!


Terug naar

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast